Revideum

Tjänster

Vad vi erbjuder

Vi har mångårig erfarenhet av redovisning och nedan listar vi de områden vi främst arbetar med. Skulle du behöva hjälp med någon annan typ av tjänst eller har frågor och funderingar på hur vi kan skräddarsy våra lösningar just för dig – tveka inte utan hör av dig till oss så kan vi diskutera hur vi tar fram en lösning för ditt företag. 

Redovisning

Vi hjälper er med all löpande redovisning och bokföring, där vi jobbar digitalt i Fortnox. I och med att bokföringen sköts digitalt i molnet utförs arbetet effektivt och av hög kvalitet så att du som företagare kan fokusera på annat, och alltid ha snabb tillgång till uppdaterad bokföring och rapporter. Vi ser självklart till att moms- och arbetsgivardeklarationer kommer in tid och sköts enligt gällande regelverk.

Bokslut och Årsredovisning

Bokslutsdispositioner, avskrivningar och skatteberäkningar är sådant som vi har koll på och du får en fullständig genomgång av ditt verksamhetsår och ditt resultat. Självklart kan vi även hjälpa dig med detta även om du sköter den löpande bokföringen själv. Sedan tar vi fram en årsredovisning och sköter all formalia och ser till att den hamnar hos Bolagsverket i tid. I detta skede kan vi även ta fram en Inkomstdeklaration åt bolaget som ska skickas till Skatteverket.

Rådgivning och Affärsutveckling

Budgetar, nyckeltalsanalyser, lönsamhetsberäkningar. Högre lön eller utdelning? Eller kanske bolagsstrukturering, bolagsköp, generationsskifte eller försäljning och avveckling. Inga frågor är för små och vi hjälper dig gärna med alla funderingar och hinder som kan dyka upp på vägen för en företagsledare. Vi som konsulter som sköter bolagets ekonomi har god insyn och förståelse för ditt bolag och kan bidra med en mängd tips och råd för hur den kan förbättras och effektiviseras.

Kontakt

Vi ser fram emot att höra från dig! Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan stödja ditt företag.

Adress
Revideum AB
Box 45138
104 30 Stockholm

Telefon
010-641 40 80

E-post adress
info@revideum.se